O NAMA

Logis – informacijske tehnologije je tvrtka sa sjedištem u Zagrebu koja osigurava potpune “end-to-end” usluge, koje integriraju konzalting i tehnologiju. Imamo više godina iskustva u vertikalama različitih industrija na međunarodnoj razini i jako razumijevanje različitih poslovnih izazova s kojima se suočavaju globalna poduzeća. Posebno iskustvo imamo u podršci  podizanja novih tvrtki te smo u mogućnosti implementirati većinu start-up proizvoda i usluga koji će vam pri tom trebati.


Logis je tvrtka koja ima za cilj osigurati visoku kvalitetu ICT usluge i nezavisne savjete za poslovanje. Pružamo jednostavne, tehnološki naprijed orijentirane usluge, koje će vam pomoći da odlučite što je najbolje za Vaše poslovanje.

Ono što nas razlikuje od naše konkurencije je samo da ćemo biti potpuno otvoreni s vama. Mi ne pružamo usluge koje će vas “zaključati” prema određenom dobavljaču ili tehnologiji, uključujući i naše vlastite usluge. Vjerujemo da postoji pravi način za pristup tehnologiji. Nastojimo pomoći poslovanjima pronaći tehnološka rješenja koja im najbolje odgovaraju. Logis filozofija je u stvaranju tehnoloških rješenja koja su

  • S ljudima u centru – usredotočena ponajprije na ljudima, kulturi i organizaciji. Osnaživanje vaše najvažnije imovine-znanje vaših zaposlenika.
  • Sigurna – visoko pouzdana i privatna. Zaštita sustava i podataka.
  • Oslobađaju - Naš cilj je pronaći rješenja koja su jednostavna za naučiti, osnažujuća, oslobađajuća rješenja koja će vas osloboditi IT brige kako bi se usredotočili na ono što je najvažnije u vašoj organizaciji
  • Održiva – rješenja koja su pouzdana, praktična i učinkovita. Projektiranje s budućnosti u umu, i zelenilom za planet

Tehnološko savjetovanje je ključna praksa koja je sveprisutna u svim našim ICT uslugama outsourcing ponude. Nudimo nezavisan savjet i pomoć tvrtkama kako bi iskoristili informacijsku tehnologiju u svoju korist prema zahtjevima koji se s vremenom mijenjaju.

U mogućnosti smo isporučiti hardver i softver top proizvođača, dati profesionalni savjet na temelju vaših potreba i pomoći vam da razvijete svoje sposobnosti u korištenju ICT i mrežnih resursa. Također nudimo i široku paletu poslovnih usluga putem naše mreže partnera.  Našim postojećim i budućim korisnicima želimo predstaviti  prednosti “cloud computing”-a i intuitivna Apps rješenja našeg partnera Google.

Konzultantski savjeti dolaze kao dio Ugovora o razini usluge, uključivo u cijenu.

Na ovim stranicama pronaći ćete široku paletu proizvoda i opcija podrške koje su dostupne za sve poslovne raznolikosti. Ako trebate više informacija, molimo kontaktirajte nas.